Ajankohta
21.4.2022 - 30.4.2022

Liput


Digitaalinen luontoseikkailu on pelattavissa Nukkekodin ympäristössä Kevät-Vetehisten ajan!

Ota kännykkä kouraan ja lähde ulos seikkailemaan yhdessä tonttu Hilima Haepakan kanssa!

Mobiiliseikkailun videomuotoinen tarina sisältää kahdeksan rastia, joissa kerrotaan luonnonhaltijoista sekä ratkaistaan tehtäviä ja suoritetaan liikunnallisia haasteita. Mobiiliseikkailua voi pelata täysin itsenäisesti Google Play ja Appstore -kaupoista ilmaiseksi ladattavalla Salmi AR -sovelluksen uusimmalla versiolla. Tehtäväetappien videot avautuvat paikan päällä mobiilisovelluksessa.

Tarkemmat ohjeet mobiiliseikkailun käyttöön ottoon löydät osoitteesta: https://www.esavo.fi/vetehiset-ohjelma/hilima-haepakka-ja-luonnonhaltijat–mobiiliseikkailu-pieksamaella

Mobiiliseikkailu on kohdennettu ensi sijassa perheille tai ryhmille, joissa lapset ovat 6-10-vuotiaita, mutta nuoremmatkin voivat osallistua pelaamiseen vanhempien opastuksella.

Jenga-Jengalan toteuttama mobiiliseikkailu on pelattavissa Kevät-Vetehisten ajan Pieksämäen Nukkekodin ympäristössä. Seikkailun lähtöpiste on Hiekanpääntie 21, 76100 Pieksämäki.

Mobiiliseikkailu on osa Kevät-Vetehiset -festivaalia, jonka koko ohjelman löydät: https://www.esavo.fi/kevat2022

Yhteistyössä mukana Pieksämäen kaupungin kulttuuritoimi sekä Etelä-Savon kuntien yhteinen AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuripalveluiden kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, jota koordinoi Etelä-Savon maakuntaliitto ja rahoittaa OKM.