Ajankohta
29.6.2022
10:15

Liput
Liput: 5e


Lentotaituri Osvaldo on tilannut postimyynnistä virtaviivaisen ilmailulaitteen, jonka hän aikoo koota yleisön silmien edessä kaverinsa Auguston avustuksella. Mutta paketista tulevat osat ovatkin kovin eriskummallisia. Onko heitä huijattu? Tekniset ongelmat kylvävät riidan kaverusten välille… Kommellukset seuraavat toisiaan, kunnes Osvaldo ja Augusto lopulta ymmärtävät, että vain  yhteistyö saa siivet kantamaan – ja unelmien lentonäytöksen toteutumaan!

Lämminhenkisen kertomuksen inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Esitys pohtii tekniikan luomia haasteita ja inhimillisen yhteyden merkitystä lapsille sopivalla tavalla. Puvustus, rekvisiitta ja musiikki ammentavat sirkuksen värikkäästä maailmasta. Tarina kerrotaan klovnerian ja objektiteatterin keinoin. Pääosassa ovat klovnien sydämellinen hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat. Entä miten esityksessä lopulta päästään lentämään? Se onkin aikamoinen yllätys…

Nukketeatteri-ANNOS on ammattilaisista koostuva kiertueteatteri. Ryhmä on esiintynyt eri puolilla Suomea päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, kulttuuritaloissa ja festivaaleilla vuodesta 2006  alkaen. Teatterin näytelmät yhdistävät klovneriaa ja nukketeatteria. Aiheet sopivat koko perheelle ja tarinankerronta tarjoaa visuaalisia elämyksiä.

Esitykset: 29.6. klo 10.15 ja 15.00
Tekijät: Oswald Basten ja Anna Louhelainen
Esityksen kesto: n. 35 minuuttia

Tekijät haluavat kiittää Jenny ja Antti Wihurin rahastoa, jolta on saatu tukea esityksen toteuttamiseen.
Lisätietoja: nukkekoti@pieksamaki.fi